bijzettafels

LifeStyleFurn Laptoptafel

116) De collectie bijzettafels en salontafels bij Meubelpartner is bijna oneindig. Ze hebben ook een aantal handige laptoptafels in het assortiment. Kijk maar eens naar deze kleine handige laptoptafel die je zo bij de bank kan schuiven. Dit handige tafeltje is van het woonmerk Lifestylefurn. 

naar de website

Bijzettafel Aviva

40)Bijzettafel Aviva is een kleine ronde tafel waarvan het onderstel groter in doorsnede is dan het bovenblad. Het onderstel is van metaal en het ronde blad van gehard glas.

naar de website

Bijzettafel Kirby

40) Een stijlvolle en luxe uitziende bijzettafel op vier slanke metalen poten. Het tafeltje is voorzien van een extra blad welke als opbergruimte kan dienen.

naar de website

Tafeltje Angela

18) Dit tafeltje kan je makkelijk overal neerzetten in de woonkamer. Gewoon in een hoek als plantentafel of tussen de twee zitter en drie zitter.Het onderstel van deze kleine ronde tafel is een metalen frame.

naar de website

Bijzettafel rond 45 CM

90) Een handige bijzettafel met een klein rond bovenblad. Het bovenblad is in hoogte te verstellen.

naar de website

Bijzettafel Zeta

40) Bij deze kleine ronde tafel maakt het onderstel deel uit van het bovenblad. Echt een heel bijzonder en leuk effect.

naar de website

Ronde By-Boo Bijzettafel

116) Sfeervol By-Boo bijzettafel met een fijn gevlochten rotan bovenblad. Het bovenblad heeft een grote opstaande rand. Het onderstel is van zwart gelakt metaal.

naar de website

Twee ronde Bijzet of Salontafels

90) Twee mooie robuuste bijzettafels met een rond bovenblad. Het bovenblad is gemaakt van massief mangohout. Het onderstel is van zwart gelakt metaal.

naar de website

Tafeltje Mela

40) Dit kleine ronde tafeltje kan tevens gebruikt worden als plantentafel. Rondom het blad is een opstaande rand aangebracht. Behalve een grote plant wordt het tafeltje ook gebruikt om decoratieobjecten op te zetten zoals een mooi glazen presse papier.

naar de website

Bijzettafel van Artistiq Living

116) Een bijzonder leuk model bijzettafel van het woonmerk Artistiq Living. Het bovenblad bestaat uit vier schijven van een acacia boom.

naar de website

Kleine ronde Artistiq Bijzettafel

116) Een kleine maar sfeervolle ronde bijzettafel of plantentafel met een acacia houten bovenblad. Het blad is afgewerkt in koperkleur. De drie slanke metalen poten zijn afgewerkt in messing kleur.

naar de website

Bijzettafel Tina

40) Een metalen bijzettafel met een ovalen bovenblad. Het blad heeft tevens een opstaande rand. Een tafeltje als deze kan snel ergens tussen geplaatst worden of zelfs gebruikt worden als plantentafel.

naar de website

Twee vierkante Bijzettafeltjes

116) Bijzettafeltjes zijn erg handig om even ergens tussen of bij te plaatsen in de woonkamer of andere ruimte in de woning. Kijk eens naar deze vierkante By-Boo bijzettafels gemaakt van hout en metaal.

naar de website

Rond Tafeltje Mira

40) Voor iemand die van glimmende meubels houdt is dit een leuk tafeltje. Het glimmende koperkleurige onderstel draagt het glimmende ronde glazen bovenblad.

naar de website

Bijzettafel van BePureHome

116) Rond Metalen bijzettafel van het bekende Nederlandse woonmerk BepureHome. Het is een tafel met een opstaande rand in een antiek of vintage uiterlijk. De drie slanke poten zijn eveneens van metaal.

naar de website

Twee Lifestylfurn Bijzettafels

116) Set van twee mooi afgewerkte bijzettafels met een ovaal bovenblad. De tafeltjes zijn voorzien van een opstaande rand. Deze trendy LifeStyleFurn tafeltjes zijn online te bestellen bij Meubelpartner.

naar de website

Set van drie Bijzettafels

90) Een set van drie ronde bijzettafels uit de meubelserie Blake. Het bovenblad van deze tafels zijn van gerecycled hout. De tafels kunnen onder elkaar geschoven worden.

naar de website

Ronde Tafel Larikshout

40) Leuk rond tafeltje van metaal en hout. Het onderstel is van metaal in de kleur zwart. Het blad is ingelegd met ronde stukjes larikshout en daarna afgedekt met een glasplaat.

naar de website

Set van twee Bijzettafels

90) Een set van twee bijzettafels met een mangohouten bovenblad. het bovenblad is voorzien van een opstaande rand. Deze tafeltjes worden meestal gebruikt als plantentafel.

naar de website

Bijzettafel met Metalen Poten

116) Bijzettafel met een boomstamschijf als bovenblad. Het tafeltje staat op drie dubbele metalen poten. Dit handige ronde bijzettafeltje wordt vaak als plantentafel gebruikt.

naar de website
fonQ.nl